UBC DE LELIE

UBC DE LELIE
UBC DE LELIE
UBC DE LELIE
Vorige slide
Volgende slide

UBC DE LELIE

Het Uniek Beauty Concept van De Lelie draagt al meer dan 40 jaar zorg voor haar klanten .Hilde, Alex, Emi, Yari en Valerie ontvangen jullie graag met een tasje koffie en een luisterend oor . 

De Lelie , een bloem die letterlijk bol staat van de symboliek ; ze vertegenwoordigt beminnelijkheid , zuiverheid , liefde, vrouwelijkheid, eenheid en vergankelijkheid. Deze eigenschappen zitten allemaal verwerkt in het DNA van ons bedrijf .

De zuiverheid van de huid staat centraal zowel bij jou thuis, met onze thuisverzorgingsproducten  als  in ons beautysalon , hierdoor kunnen we de vergankelijkheid wat vertragen :-).

Emi  laat jou op en top vrouw voelen met mooie verzorgde nageltjes in de nailstudio

Yari & Valerie verzorgen jullie voetjes tot in de puntjes , en nemen tijd voor jullie problemen .

Aisha zorgt voor de permanente make-up en laserontharing te Hemiksem. 

Gelukkig wordt je ook van voetjes, die geen pijn meer doen in je schoenen, in ons klein magazijntje wordt je persoonlijk geholpen en in alle rust zoeken we het schoentje dat voor jou gemaakt is .

Het Unieke aan ons Beauty Concept is dat wij niet enkel zorg dragen voor het uiterlijke maar ook het innerlijke van de mens verzorgen .

Hilde is de Lignavita/pro10  coach en stelt een proteïnedieet samen op jou smaak en gewoontes. Als het binnenin goed zit, straal je dat ook uit.

Alex , ex visrestauranthouder zorgt voor de zoete zonde… Uit de Black Pearl Foodtruck worden de lekkerste gerechten getoverd om onze klanten nog meer te verwennen . Als we straks terug dichter bij elkaar mogen komen, nodig ik jullie , als klant graag uit op één van onze tuinfeesten.

Geraak je niet tot bij ons, dan komen wij naar jou , valerie zorgt voor jou voetjes. Hilde brengt jou dieetproducten en alex komt bij jou thuis koken .zelfs schoenen komen wij aan huis passen .

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in onze zaak , wij kijken er alleszins naar uit

Alex Naudts & Hilde van Dosselaer, zaakvoerders met passie.