PROTEINEDIEET

PROTEINEDIEET

 

Er zijn startboxen te bekomen per fase en dit voor 10 dagen voor minder dan 10€ per dag .

Het Proteïnedieet staat voor weinig suikers en koolhydraten

en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Optimaal resultaat

Start je nieuwe levensstijl zelf met een startersbox of vraag een gratis intakegesprek aan bij  coach Hilde van Dosselaer. Deze laatste optie kan je professioneel begeleiden en je traject volledig naar jouw noden aanpassen. Maar met of zonder coach, na 2 weken mag je al resultaat verwachten!

Geen hongergevoel

Tijdens het programma mag je zes keer per dag eten. Doordat eiwitten langzaam worden verteerd in de maag, onderdrukken ze de aanmaak van het hongerhormoon. Zo elimineer je een groot deel van je eetlust. Bijkomend worden je spieren gevoed door deze eiwitten zodat je geen spieren verliest.

Snel resultaat

Bij het proteïnedieet wordt de hoeveelheid proteïnen en vitaminen behouden en enkel de hoeveelheid glucose (suikers – koolhydraten) en vetten verminderd. De mens heeft glucose en vetten nodig om te functioneren omdat zij de energiebron zijn van ons lichaam. De proteïnen zijn onmisbare bouwstenen voor de constructie van de meeste van onze weefsels.

Het grootste deel van ons lichaam is opgebouwd uit proteïnen: onze spieren, interne organen, hart, lever, nieren maar ook onze ogen, beenderen zijn chemische combinaties waarbinnen de proteïnen een belangrijke rol spelen. Door de opname van suikers en koolhydraten te beperken brengen we ons lichaam in “ketose”. Dit is een fysiologisch proces waarbij de vetreserves worden omgezet in energiebron. Door de inname van proteïnen blijft de spiermassa bewaard en kan men via het onderhoudsprogramma een yoyo-effect vermijden.

Bekijk de onze afslankproducten