Spray Tanning Marc Inbane

GRATIS Luxe Limited edition Cosmetic Bag bij aankoop vanaf 34,95€

Tot de voorraad strekt

Natural tanning spray

De Award-winning Natural Tanning Spray is een musthave voor wie snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid wenst. Dit luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten, waaronder Aloë vera en Ginkgo. De Natural Tanning Spray is geschikt voor frequent gebruik.

Onze Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.

We werken met een bag-on-valve systeem. Dit systeem bestaat uit een zakje (met hierin de vloeistof) welke aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor een optimale lediging van het zakje. Dit systeem is dus veel beter voor het milieu dan drijfgas.

Natural tanning mousse is ideaal voor lichaam , armen , en benen. We brengen het aan met de glove .Het verschil met de spray is : deze blijft 9 dagen ipv 4 dagen, en heeft een derde generatie hyaluronzuur.

Black exfoliator is een zwarte gezichtsscrub, opgebouwd uit natuurlijke koolstof die de huid doet stralen. Scrubben voor het tannen maakt de huid glad en zorgt voor een gelijkmatig resultaat en een langer behoud van je teint .

Perle de soleil: meng 2 a 3 druppeltjes met je favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème voor een natuurlijk ogende zomerse teint.

Gebruik Tanning spray

  • Goed schudden voor gebruik 
  • Spray vanaf ± 30 cm van de huid 
  • Spray met snelle korte bewegingen 
  • Maak geen langzame ‘S’ beweging 
  • Droogtijd 10 – 15 minuten. Dit kan versneld worden met behulp van een föhn 
  • Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Afspraak maken

Maak een afspraak via telefoon 03/744.26.69, via email info@ubcdelelie.be of reserveer onmiddellijk online.

Contactgegevens

UBC De Lelie
Lelieplaats 39
2660 Hoboken
03/744 26 69

Black Pearl Catering
Bredestraat 176
2620 Hemiksem
0477 33 06 18

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag van 9u tot 20u
Maandag tot 17u
Zaterdag van 9u tot 13u