Gelaatsverzorgingen

Bedankt om eens te komen kijken naar onze gelaatsbehandelingen. Onze behandelingen zijn ontspannend, je huid verbetert en je gaat er jonger uitzien. Als surprise laten wij bij de meeste behandelingen het masker intrekken op onze thermospa, een zalig ontspannend warm momentje. Neem je tijd, en overloop eens onze gelaatsverzorgingen.

De seizoensbehandeling

Varieert elk seizoen en wordt aangepast aan jouw huidtype .

Bestaat steeds uit :

• Een dieptereiniging
• Epileren  
• Verwijderen van de onzuiverheden
• Een ampul of een serum
• Schouder-en nekmassage
• Masker laten inwerken op de thermospa.
• Eindverzorging 

* Optioneel kunnen de wenkbrauwen geverfd worden voor €10,00  extra.

PSC Problem Skin Care

Zeer geschikt voor onzuivere huiden en/of acné, een behandeling dat vooral bestaat uit dieptereiniging, weghalen van de zwarte puntjes en onzuiverheden.

We brengen ook een leemmasker aan met een thermospa momentje. Hier wordt een verdere thuisverzorging aanbevolen, deze producten zijn de verkrijgen in de winkel.

A Classic

Anti-age verzorging voor de rijpere huid. Vitamine A heeft een stimulerende werking op de collageenproductie en aanmaak van nieuwe cellen . Resultaat een frisse soepele huid .

Hier zit het thermospa moment inbegrepen.

De thuisproducten van A classic kan je vinden in de winkelverkoop.

Micro-dermabrasie

Microdermabrasie is een extreem zuiverende, krachtige behandelingsmethode. Fijne micro-kristallen worden op de huid gekatapulteerd waardoor dode huidcellen laag per laag in alle zachtheid verdwijnen. Het geeft nadien een zijdezacht huidgevoel, een frisse teint en het vormt een optimale voorbereiding op aaneensluitende behandelingen omdat microdermabrasie het opnamevermogen van de huid verbetert. Het is pijnloos, de huid kan na de behandeling een beetje rood zien. Dit komt doordat de bloedcirculatie sterk is gestimuleerd.

Microdermabrasie is uitermate geschikt bij: futloze en droge, ruwe huid pigmentvlekjes (niet hormonaal), rokershuid zonbeschadigde huid, actieve acne huid, acne littekens, vette huid en verstopte, vergrote poriën fijne lijntjes, verslapte huid, ondiepe rimpels

Microdermabrasie is niet aan te bevelen tijdens de zomermaanden of voor een zonvakantie.

Dit wordt in een kuurvorm gedaan, om de 3 a 4 weken , hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de conditie van de huid. We hebben verschillende soorten waaronder couperose ph 3,0 of whitening ph 2,5

Dermaplaning

Met een speciaal mesje gaan we de donshaartjes op de huid wegschrappen op een veilige en pijnloze manier. De resultaten zijn verbluffend, het zorgt voor een natuurlijke, vederlichte huid, geen allergieën meer.

Tevens worden dode huidcellen en vuil effectief verwijderd. De huid wordt toegankelijker gemaakt voor verzorgende producten. Dit gaat samen met een aloé Vera behandeling.

Afspraak maken

Maak een afspraak via telefoon 03/744.26.69, via email info@ubcdelelie.be of reserveer onmiddellijk online.

Contactgegevens

UBC De Lelie
Lelieplaats 39
2660 Hoboken
03/744 26 69

Black Pearl Catering
Bredestraat 176
2620 Hemiksem
0477 33 06 18

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag van 9u tot 20u
Maandag tot 17u
Zaterdag van 9u tot 13u